Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

EPSON PREMIUM GLOSSY PHOTO PAPER A4 2X15

Förstasidan / SKRIVARE/SCANNER / Skrivartillbehör / EPSON PREMIUM GLOSSY PHOTO PAPER A4 2X15
EPSON PREMIUM GLOSSY PHOTO PAPER A4 2X15 (C13S042169)

EPSON PREMIUM GLOSSY PHOTO PAPER A4 2X15

Artikelnr:
C13S042169
EAN:
8715946388564
  • Produkt Skrivemateriell
209:-
167,20 ex moms
Förväntad i lager 2020-02-05
Beskrivning

Fullborda bilden
Låt inte fotopapper av sämre kvalitet hålla dig tillbaka – med Premium Glossy Photo Paper kan du ta fram den verkliga skönheten i dina foton. Det här överlägsna, högkvalitativa fotopapperet ger den perfekta känslan åt allt från storslagna landskap till ovärderliga familjestunder. Det är inte bara utseendet hos det här hartsbestrukna papperet som är speciellt – det känns också överlägset tack vare vikten på 255 gram.

Det bästa samarbetet
Du får fläck- och vattentåliga foton med intensiva färger, vackra nyanser och en fantastisk detaljrikedom när du kombinerar Epsons papper och bläck. Det här papperet är särskilt framtaget för att fungera med Epsons utbud av bläck och skrivare och ge bästa möjliga kvalitet. Det betyder att allt kommer att vara som du minns det med naturliga färger, jämna övergångar och realistiska hudtoner.

Vårda dina foton under många år framöver
Foton kan fånga flyktiga ögonblick, men du kan lita på att det här papperet är utformat och testat för att erbjuda en långvarig lösning i kombination med våra skrivare och bläck.

Bra för alla skrivare
Vårt papper ger fantastiska resultat med skrivare och bläck från andra tillverkare så att alla kan dra nytta av Epsons expertis.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.